A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

20

 

cover-2016-07-hu

jún

15

Meghívó

2016.06.15 - szerda

 

 

DXN Infoklub Kecskemét 2016. június 17.

 

 

ápr

24

 

 

Semmi sem kellemesebb reggelente, mint egy finom, gőzölgő, aromás csésze tea. Ez az alapvető ital annyira népszerű, hogy ez a második legtöbbet fogyasztott ital a világon a tiszta víz után. Az Egyesült Királyságban Earl Grey tea, Kínában pu er tea, Dél-Afrikában rooibos tea, Argentínában yerba mate, szerte a világon szinte minden országban és kultúrában megtalálható ennek a sokoldalú italnak a saját verziója. A jelen cikkben egy kicsit közelebbi megvilágításból tekinthetünk a zöld és fekete teára. Mind a kettő a Camellia sinensis növényből ered, mely a leggyakrabban használt tealevél a világon. Bár mind a zöld és fekete tea ugyanabból a növényből származik, különböző eljárással készítik a Camellia sinensis különböző fajtáit. Camelia sinensis sinensis, kisebb levelű, Kínában őshonos fajta. Leggyakrabban ezt használják zöld tea előállításához, míg a fekete tea általában egy nagyobb levelű növényből készül, mely tipikusan Indiában terem. Ez az úgynevezett Camellia sinensis assamicá.

 

 

Sok különböző fajta zöld teát gyártanak a világon, többek között Kínában, Japánban, Indiában, Új-Zélandon és Hawaii-on, hogy csak néhányat említsünk. De Kína és Japán a két legnagyobb zöld tea termelő és exportáló ország a világon. A zöld teát a betakarított, elfonnyadt levelekből hevítéssel, gőzöléssel (japán stílus), vagy serpenyőben égetéssel (kínai stílus) állítják elő. Ez a folyamat leállítja az oxidációt, így a levelek megtartják finom, friss ízüket. Az oxidációs folyamat leállítása miatt a levelek megtartják zöld színüket. A módszer, ahogy a teát feldolgozzák, valamint a környezet vagy a "terroir", ahol a teát termesztik, mind befolyásolja a zöld tea ízét. Egy kínai stílusú zöld tea rendszerint sárgás-zöld vagy sötétzöld színű és füves, földes, pörkölt ízű. Néhány népszerű zöld tea fajta a kínai Dragonwell (??) tea és a Gunpower (? ?? ?) tea. A japán módon gőzölt tealevelek viszont megtartják gazdag zöld színüket és egy édes, növényi, alga-szerű ízt kapnak. Sencha (??), Genmaicha (? ? ?), Gyokuro (??) és Matcha (??) csak néhány fajta japán zöld tea.

 

 

Míg a zöld teát leginkább a keleti országokban használják, a fekete teát inkább a nyugati országokban fogyasztják. A legismertebb édes teát, „sun" teát, jeges teát jellemzően a fekete teából készítik. A fekete tealevelek készítése magába foglalja az oxidációs folyamatot. Az oxidációs folyamat során az oxigén kölcsönhatásba lép a tealevelek sejtfalaival, ennek következtében a levelek sötétbarna, fekete színűvé válnak (innen a neve). A tealevelek íze folyamatosan változik az oxidáció során, hozzáadva gyümölcsös, malátás és füstös ízeket. Kétféle módon dolgozzák fel a fekete tealeveleket. Az ortodox módszerrel, a tealeveleket betakarítják, fonnyasztják, majd különböző módokon csavarják, hengerelik, hogy a leveleket összezúzzák és elindítják az oxidációs folyamatot. Amikor elérték a megfelelő oxidációt, a leveleket megpörkölik, így az oxidációt leállítják. A másik, a nem-ortodox vagy a Crush-Tear-Curl (CTC) módszerrel elvágják a leveleket, nem pedig tekerik, hengerelik őket. Ez felgyorsítja az oxidációs időt, így a tea egy egyenletes, erős, karakteres ízt kap. A vágott leveleket könnyebben tudják filterbe csomagolni, mint az ortodox módszerrel készült laza leveleket, ezért egyre népszerűbb a fogyasztók körében. Ma a három legnagyobb fekete tea gyártó India, Sri Lanka és Afrika. Egyre népszerűbb típusú fekete tea az Assam tea, a Darjeeling tea, a ceyloni tea és kenyai tea.

 

 

A DXN Reishi Gano Tea egy példa a fekete tea variációjára. Kiváló minőségű fekete tea levelekből készül, mely tartalmazza a természet jóságát, mint a polifenolok (katekin és flavonoidok), nyomelemek és vitaminok. A polifenolok antioxidáns funkciókkal bírnak, amelyek segítenek testünket megvédeni a szabad gyökök káros hatásaitól, amik gyengítik az immunrendszert. A Reishi Gano teával nem csak a fekete tea előnyeit, de a hozzáadott Reishi Gano por hatását is élvezheti, mint a poliszacharidok, triterpének és adenozin.

 

 

Míg a Reishi Gano tea fekete tea, sajnálatos módon azt tévesen zöld teaként mutatja be néhány nyomtatott anyag. Elnézést kérünk az ezen állításból eredő esetleges kellemetlenségekért.

 

 

 

 

Reishi Gano Tea

 

 


Tovább a webáruházhoz  >>>>> TERMÉKRENDELÉS 

 

 

 

ápr

13

A kávé a jövő(D) üzlete

2016.04.13 - szerda

Egy üzleti lehetőséget mutatok, konkrét eszközöket nyújtok Neked, amit végezhetsz munka mellett, nyugdíjasként, megváltozott munkaképességgel, pályakezdőként, vagy akár otthonról, gyerekek mellől is.


 

 

 

Passzív jövedelemhez általában olyan értékesítési rendszerben juthat az ember, ahol a termékforgalom után jutalékot fizet a cég.De mi lehet az a termék, szolgáltatás, amelyre az emberek igényt tartanak, s minden körülmények között megveszik?Nos, a válasz általában valamilyen napi fogyasztási cikk, vagy olyasvalami, amire az egészségük érdekében szükségük van. Valós igényeket elégít ki!Amit mi ajánlunk, arra egyszerre teljesül mindkettő.Közismert tény, hogy a kávé az egyik legnépszerűbb fogyasztási cikk szerte a világon. Tömegek fogyasztják nap, mint nap, anélkül, hogy bármilyen anyagi érdekük fűződne hozzá.Tudta, hogy a felnőtt lakosság többi, mint 80 %-a kávéfogyasztó?

Tehát a célpiac a lábaink előtt hever.

 

  Aki pedig szenvedélyes kávéfogyasztó, általában nyitott arra, hogy megkóstoljon, kipróbáljon egy újfajta kávét, amely amellett, hogy a legínyencebbek számára is kulináris élményt nyújt, az egészségre is jótékony hatást gyakorol.Nincs más teendő, mint az emberek figyelmébe ajánlani ezt a termékcsaládot, megismertetni velük az ebben rejlő előnyöket, lehetőségeket. S ez nincs korlátozva a barátokra, ismerősökre, családtagokra. Az online értékesítő eszközök segítségével a világ bármely pontján elérhetők és megnyerhetők azok a kávéfogyasztók (akár törzsvásárlónak, akár munkatársnak), akik nyitottak erre az újdonságra.Ha pedig megkóstolták, többé nem mondanak le a Ganodermás kávé nyújtotta jótékony hatásokról, előnyökről, hanem ragaszkodva hozzá, hétről-hétre, hónapról-hónapra megvásárolják és fogyasztják azt, folyamatos jutalékot generálva Neked.

 

 

 

Tudod, miért nem csatlakozik az emberek többsége MLM-üzletekhez?

 

 

MERT FÉL AZ ELUTASÍTÁSTÓL!

 

 

Igen, fél attól, hogy akiket megkeres az üzleti lehetőséggel, elutasítják. És valljuk be, ez jogos félelem. Nem mindenki született üzletkötő, és ha tisztában van is vele, hogy a tudás elsajátítható, a visszautasítástól való félelme nagyobb, mint hogy elinduljon ezen az úton.

 

 

Van egy fantasztikusan jó hírem!

 

 

Az online hálózatépítésben nincs visszautasítás!!!

 

 

Az interneten szétküldött e-mailek hatására, a feladott ingyenes online apróhirdetések eredményeképpen, a weboldaladra érkező, oda irányított emberek nem fognak elutasítani. Ha nem érdekli őket a lehetőség, egyszerűen továbbállnak, és nem mondanak nemet. Érted? Nincs elutasítás, nem dörgölik az orrod alá, hogy őket ez nem érdekli.

 

 

De vegyünk egy egyszerű példát az offline világból!

 

 

Találkozol valakivel (jó ismerős vagy ismeretlen, teljesen mindegy). Nem tudsz és nem akarsz eladni. Nem tudsz és nem akarsz a Ganoderma termékekről és a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőségről beszélni. Adsz neki egy adag kávét, hogy kóstolja meg, és ha ízlik neki, nézze meg a weboldaladat. A weboldalad majd megteszi helyetted, amit Te nem akarsz, eladja a terméket, eladja az üzleti lehetőséget. Szintén nincs visszautasítás, nincs nem, és Neked nem kell nyomulni.

 

 

Szerinted ez működik? Szerintem igen! Tapasztalatból tudom. Biztos vagyok benne, hogy Te, aki most ezeket a sorokat olvasod, ha eddig elutasító vagy szkeptikus voltál, most valami megmozdult Benned és elgondolkoztál.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt meg kell állnunk.

 

 

Az első nagy lépés következik, elmondom, hogyan tudsz csatlakozni, lépésről lépésre.

 

 

A csatlakozásnak egyetlen előfeltétele van, amit ha átlépsz, nem lehetsz sikeres.

 

 

Teremtsd meg saját, megingathatatlan belső motivációdat, észérvekkel, tényekkel, amit bármelyik kételkedő, lebeszélni akaró, pesszimista ismerősöd orra alá dörgölhetsz, amikor el akar tántorítani célodtól.

 

 

Kész vagy? Hajrá!

 

 

1.

 

Töltsd ki a jelentkezési lap online változatát, és rendelj legalább egy terméket:

 

 

http://onlinekavezo.dxn.hu/tagsagi_szerzodeshttp://onlinekavezo.dxn.hu/termekek

 

 

A tagregisztráció ára mindössze 5.000 Ft. Házhoz szállítás kérése esetén 1.000 Ft, utánvéttel 1.900 Ft a futár költsége.

 

 

2.

 

Válaszd ki a leendő weboldalad címét (nem kötelező), amit a jelentkezés visszaigazolása után megküldött intranetben tudsz megrendelni.

 

 

 

Nagyon fontos, hogy a fenti lépések megtétele előtt, olvasd el és nézd át alaposan a weboldalam, hogy valóban megalapozott döntést hozzál!

 

 

Nagyon sok ember csalódott az MLM üzletekben. Ennek az egyik legfontosabb oka, hogy nem gondolta át döntését, beszervezték, rádumálták, engedett a ránehezedő nyomásnak és nem saját meggyőződéséből csatlakozott. Ettől szeretnélek megóvni!

 Máris megteszem az első lépést  >>>>> REGISZTRÁLOK 

 

ápr

9

Mozgáskorlátozottak Lehetősége

2016.04.09 - szombat

 

 

Egy lehetőséget mutatunk, és konkrét eszközöket nyújtunk Neked, amit végezhetsz otthonról saját tempódban, megváltozott munkaképességgel.

 

 

Célom az lenne, hogy a mozgáskorlátozottak is merjék és tudják kihasználni az online üzletépítés, az online üzleti vállalkozás lehetőségeit.

 

 

Jövedelemhez általában olyan értékesítési rendszerben juthat az ember, ahol a termékforgalom után jutalékot fizet a cég.

 

 

De mi lehet az a termék, szolgáltatás, amelyre az emberek igényt tartanak, s minden körülmények között megveszik?

 


images25.jpgNos, a válasz általában valamilyen napi fogyasztási cikk, vagy olyasvalami, amire az egészségük érdekében szükségük van. Fontos megemlítenem, hogy valós igényt kell, hogy kielégítsen. Nem valamiféle tőzsdei csomagot, webes tárhely szolgáltatást vagy levelező rendszert kell eladni!Amit mi ajánlunk, arra egyszerre teljesül mindkettő.

 

 

Közismert tény, hogy a kávé az egyik legnépszerűbb fogyasztási cikk szerte a világon. Tömegek fogyasztják nap, mint nap, anélkül, hogy bármilyen anyagi érdekük fűződne hozzá.

 

 

Lingzhi Coffee 3 in 1

 

 

Aki pedig szenvedélyes kávéfogyasztó, általában nyitott arra, hogy megkóstoljon, kipróbáljon egy újfajta kávét, amely amellett, hogy a legínyencebbek számára is kulináris élményt nyújt, az egészségre is jótékony hatást gyakorol.

 

 

Nincs más teendő, mint az emberek figyelmébe ajánlani ezt a termékcsaládot, megismertetni velük az ebben rejlő előnyöket, lehetőségeket. S ez nincs korlátozva a barátokra, ismerősökre, családtagokra: az online értékesítő eszközök segítségével a világ bármely pontján elérhetők és megnyerhetők azok a kávéfogyasztók (akár törzsvásárlónak, akár munkatársnak), akik nyitottak erre az újdonságra.Ha pedig megkóstolták, többé nem mondanak le a Ganodermás kávé nyújtotta jótékony hatásokról, előnyökről, hanem ragaszkodva hozzá, hétről-hétre, hónapról-hónapra megvásárolják és fogyasztják azt, folyamatos jutalékot generálva Neked.Miért?Mert ki az, aki elfelejtené meginni a reggeli kávéját? A felnőtt lakosság 83%-a kávéfogyasztó. Sőt majdhogynem inkább kávéfüggő. Ebből egyenes arányosan következik, hogy a célpiac a lábaink előtt hever.images26.jpgAki napi 1-2 órát vagy akár többet is tud az üzlettel foglalkozni, saját tempójában, egy biztos, sikeres, jövedelmező üzleti vállalkozást tud felépíteni.Mindenben tudunk segíteni, viszont helyetted nem tudunk dolgozni! Csak az vágjon bele és tartson velünk, aki változtatni akar eddigi életén és hajlandó is érte tenni!

 

 

 

Szeretnél még többet megtudni az üzleti lehetőségről vagy a termékekről, bátran nézz szét a weboldalunkon, iratkozz fel a hírlevelekre vagy vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban.

 

 

 

Máris megteszem az első lépést  >>>>> REGISZTRÁLOK